[YORUM] Mezarla Randevu - Gece Avcısı Serisi by Jeaniene Frost


Öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. Bones ve Cat'i anlatmaya kelimelerin yeteceğini de zannetmiyorum.

                                                                     
Öncelikle kedicik ile tanışalım. Kahramanlarımızdan biri . Tam adı"Catherine Crawfield". Ama o kendisine "Cat" denilmesinden hoşlanıyor. Kızımız yarı bir vampir ve annesi ona kimliğini anlattığından beri vampirleri avlamakla haşır neşir durumda.Ve önüne çıkan her vampiri acemice öldürerek intikamını almak istiyor.Şimdi neden vampirleri avlıyor konusuna gelecek olursak; avladığı bu vampirlerden biri babası olabilir.Cat'in annesinin hayatını cehenneme çeviren adam. 

Fakat günlerden bir gün yine vampirleri avlamak için gittiği barda hiç beklemediği bir anda yolu Bones ile kesişiyor.Cat, yine her zamanki taktiğini kullanarak Bones ile birlikte oradan ayrılıyor.Onu kandırıp bardan çıkıyorlar.Cat her zamanki  gibi Bones'u arabayla ucra bir yere götürüyor. Cat'in amacı aynı; her gece yaptığı gibi annesinin hayatını mahveden vampir türünü ucra bir yerde ve kimsenin görüp duyamayacağı bir alana götürerek kellesini uçurmak.Yalnız Cat'in unuttuğu bir şey oluyor. Bones iki yüz yaşından fazla usta bir vampir.)Bones'a da yaptığı aynı doğrultuda.Tabii her ne kadar Cat,Bones'ı çantada keklik olarak düşünse de usta vampirimiz Cat'in yapmaya çalıştığı atağı anlıyor ve atağı ilk önce kendisi gerçekleştiriyor. Kediciğimizi bayıltıp kaçırarak yaşadığı mağaraya götürüyor.Çünkü Cat'i düşmanlarından biri sanıyor.Bu yüzden de Cat'i sorguya çekiyor.Bones, Cat'in ilk önce ne olduğunu anlayamıyor. Cat'i kollarından zincire vurur ve konuşturmaya çalışır.Biraz birbirleriyle atıştıktan sonra Bones Cat'in boynuna yöneldiğinde kediciğin gözlerindeki ışıldayan yeşilliği görüyor. (Kanını içtikten sonra da Cat'in gözleri parlayabilir.Bilmiyorum okumamın üzerinden uzun zaman geçti.Pek hatırlayamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın.)





Bones ile aralarında geçen küçük bir münakaşadan sonra bir anlaşma yapıyorlar ve Bones birlikte çalışmaları için teklifte bulunuyor. Çünkü Bones'da bir kelle avcısıdır. Vampir bir kelle avcısı ve melez bir vampir avcısı neden birlikte neden çalışmaya karar verir dediğinizi duyar gibiyim. Bunu okuyarak anlamanızı tavsiye ederim. 


Her neyse; tabii bizim kediciğin önce antrenmanlarını tamamlaması gerekiyor. Avlayacakları kötü vampirin adı ise kimsesiz , pasif kızları yakalayıp vampirler için bir tür eve servis yemek şirketi kuran Hennessey.Bones tam on yıldır bu adamın peşinde.Ve planı ona ulaşmak için Cat'i kullanmak. Bones'ın deyişiyle "Kedicik". Çalıştıkları birkaç hafta boyunca Bones, Cat'e kök söktürüyor.Bones kediciğine vampir avlamayı öğretirken bu arada kalplerinde oluşan kıvılcımlar da bir şeylerin harekete geçtiğinin sinyalini veriyor.İnkar etseler bile birbirlerine aşık oluyorlar.
İlk kitapta biraz üzülebilirsiniz.
Uyarmadı demeyin...


İhtiras, tutku, sevgi, sadakat ve alevli bir aşkın fiziksel evrelerini konu almış sevgili yazarımız.
Jeaniene Frost aşkın en ince detaylarını konu aldığı için (+18 sahneleri yoğunlukta olan bir kitap) 18 yaşından küçüklerin bu kitapların yanına yaklaşmamasının taraftarıyım.  


 Cat - Night Huntress by LOVxxE







No comments:

Powered by Blogger.