[ YENİ ] " JENNIFER L: ARMENTROUT [ J.LYNN ] " - Kış Güneşi

İnanın şu an her an ağlayabilirim bu benim için o kadar güzel bir an ki Jennifer'ı çok seviyorum. Orijinal ismi " Frigid " olan bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız. 15 Temmuz 2013'te yayınlanan kitabın orijinal'ini okusam da "Türkçe" olarak okumak ayrı bir sevinç ve zevk verecek. Jennifer'ın her kitabı benim için çok değerli...Neden diye ... sorduğunuzu duyar gibiyim.Ben Jenn kitapları okurken çok keyif alıyorum ve onun yazarken tattığı duygularını hissedebiliyorum.Niye mi ? Bilmiyorum ama Jenn in sempatisi , hayranlarıyla iletişimi takdir edilecek bir seviyede ve o yüzden benim için çok değerli , en özel yazarların arasında geliyor. Zaten beni yazarı yakından takip edenler net bir şekilde anlayacaklardır.Umarım bu kitabı okuyacak arkadaşlar ne kadar harika bir eser olduğunu anlayacaklardır.Kesinlikle arkadaşlar bu kitabı alın ve okuyun! Bu kitapta dostluğu , sevgiyi bulacaksınız. 

En yakın dosttan sevgili olur mu ? Ben onun bakacağı tipte biri değilim ? soruları hayatta hep var olan sorular "En yakın arkadaşına sahip bir genç kız üniversite son sınıf öğrencisi Sidney arkadaşlığını riske atmak istemiyor..."  Ama yoksa arkadaşı da ona aşık olabilir mi ? Kyler  Gittikleri yerlerde onları ne gibi sürprizler beklemekte... Sıcacık kalbinizi saran bir hikaye okumaya hazır olun derim.Emin olun ki romantik ve bir o kadar da heyecanlı bir hikaye sizi bekliyor.Pişman olmayacaksınız.Şunu da söylemeden edemeyeceğim yazar Frigid kelimesini başka bir anlamda kullanmıştır. Kış güneşi olarak kullanılmamıştır. "Frigid" : soğuk ,buz gibi ve duygusuz anlamlarında kullanılsa da yazarın kitapta geçen kelime ilişkiden zevk almayan kişi anlamında kullanılmıştır. 


Kyler , yıllar içerisinde kendine Sydney’i koruma, ona göz kulak olma görevini edinmiş ve içinde çözememiştir. Kyler, Sydney’e karşı aktaramadığı bütün duygularını başka kızlara yönlendiren ve bir kızla yetinmeyi bilmeyen iyi çocuklardan biri ama asla gerçekten istediği o kızdan da hiç vazgeçmemiştir.Hikayenin anlatımı bir Kyler bir Sidney'in ağzından dönüşümlü olarak anlatılıyor. Kimileri beğenmemiş olabilir.O yazarın kitaplarını beğenip,beğenmemeniz ile alakalı bir durum arkadaşlar size bir tek şunu söyleyebilirim. Çay yada kahvenizi elinize alın kendinizi bu kitabın güzelliğine bırakın...Herkese keyifli okumalar. Bu arada benim hayalimdeki o güzel Sidney aşağıdaki  temsili fotoğraftaki gibidir.

Sevgiler Müjde... 



Karakterler : Sydney Bell , Kyler Quinn



SYDNEY

I am in love with my best friend!

KYLER

She was untouchable. She was everything to me...



Yirmi bir yaşındaki Sydney, Kylera ezelden beri aşık. Ne yazık ki Kyler onu atlıkrancadan ittiği ve Sydneyin de karşılığında Kylera çamur yedirdiği günden beri sıkı dostlar.Kyler tam bir çapkın, bir kızın yanında iki geceden fazla duramıyor. Syd kendini gittikçe daha kötü hissdiyor. Ancak okuldaki son yılda duygularını itiraf ederek ilişkileirini berbat etmek istemiyor. Kylerın gözünde ise Syd hep ulaşılmaz bir noktada, adeta mükemmelliğin simgesi. Syd'in ona hayatta bakmayacağını düşünüyor. Bir gün Kylerın dağ evine kayak tatiline gidiyorlar ve bütün saklı duygular gün ışığına çıkıyor. Ama küçük bir sorun var. Evde yalnız değiller.

Obsidiyen ile başlayan LUX serisi ve Melez Sözleşmelerininnin dünyaca ünlü yazarı Jennifer L.Armentrouttan çok sıcak bir hikaye... 
(Tanıtım Bülteninden)




Sayfa Sayısı: 316
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: DEX

No comments:

Powered by Blogger.