Yolcu

March 25, 2014

Herkes Lara’nın mutlu bir evliliÄŸi olduÄŸunu düşünürken Lara monoton hayatından sıkılmıştır. Artık bir yalanı yaşıyordur ve yeni bir iÅŸ için çok uzaklara gitmesi gerektiÄŸinde yolculuk yaptığı trende Guy’la tanışır. Hayatı tamamen deÄŸiÅŸir. Bir gün Lara arkasında hiçbir iz bırakmadan gece treninde ortadan kaybolur. Sadece arkadaşı Iris onun kayboluÅŸuyla ilgili ortalıkta dolanan hikâyeye inanmaz ve onu bulmak için yollara düşer.Iris için bu seyahat onu tehlikeli sırlara götürecek bir maceranın baÅŸlangıcıyken Lara için yıllar önce baÅŸlamış bir seyahatin sonudur.  

(Tanıtım Bülteninden) Sayfa Sayısı: 440 Baskı    Yılı: 2014 Dili: Türkçe   
Yayınevi: Pena Yayınları
Yorumum : Bu kitabın henüz yeni çıkmasının yanı sıra daha okuma fırsatına erişemedim. Daha önce kısa bir ön okumasını tattığım için çok mutluyum. Okuyan arkadaşlarımın çoğundan şimdiye kadar olumlu yorumlar aldım. Ama nedense bu kitabı kendime biraz yakın hissediyorum. Orijinal kapağına baktığım zaman beni oku diyen bir albenisi mevcut ve en yakın zamanda okuyup,değip değmediğini de göreceğim. Kitabın orijinal kapağı gördüğünüz üzere yanda yer alıyor.Yalnız gerçekten de orijinal kapağına ben bayıldım.Ama aynısını üstteki kapak için söyleyemeyeceğim.
Artık karara okuduktan sonra vereceğim.Şimdilik herkese iyi akşamlar...Umarım kitap hoşuna gider. Trailer'ı aşağıdan izleyebilirsiniz.
ENG: THE SLEEPER 
Lara is bored with her marriage and her quiet life in Cornwall. When she is offered a job in London she is delighted, and starts a weekly commute on the sleeper train. As she grows closer to a handsome fellow commuter, Guy, she begins to reevaluate everything, and particularly her suffocating relationship with her husband, Sam.
Iris, meanwhile, lives a quiet life with her reclusive boyfriend and her cats, but craves adventure. When tragedy strikes and her friend Lara vanishes from the sleeper train, apparently into thin air, it is only Iris who doesn’t take what has happened at face value.
Her investigations plunge Iris back into a life she had left behind, and force her to leave her comfort zone and head to Asia. As she risks everything to find her friend, she has no idea of what is lurking, waiting for her. 

No comments:

Powered by Blogger.