" Boğulan Kız " ( The Drowning Girl ) Caitlín R. Kiernan

ENG : India Morgan Phelps — Imp to her friends — is schizophrenic. Struggling with her perceptions of reality, Imp must uncover the truth about her encounters with creatures out of myth — or from something far, far stranger... 




TR : Indiana Morgan Phelps -akadaşları ona kısaca Imp der- bir şizofreniktir. Artık kendi aklına güvenemez çünkü hatıralarının ona bir şekilde ihanet ettiğine ve onu kendi kimliğini sorgulamaya ittiğine ikna olmuştur. Imp, gerçeklik algısıyla mücadele ederek kötü niyetli bir sirenle, ona yabani bir kız görünümünde gelen, yardıma muhtaç bir kurtla ya da çok ama çok daha tuhaf bir şeyle karşılaşmasına dair doğruları su yüzüne çıkarmalıdır.


Sayfa Sayısı: 344
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Optimum Kitap





"Zekice, güzel ve bir yap boz kadar mükemmel şekilde işlenmiş bir kitap olan Boğulan Kız beni soluksuz bıraktı." 
-Holly Black, New York Times, Red Glovenin En Çok Satanlar Yazarı.-

"Bu bir başyapıt. Uzunca bir süre bu türün en iyilerinden biri olarak okunmalıdır." 
- Elizabeth Bear, Grailin Yazarı-

"Harika yazılmış, şaşırtıcı şekilde orijinal bir roman." 
-Elizabeth Hand Illyrianın Yazarı -


"Boğulan Kız"la Caitlìn R.Kiernan prensip ve artistik ciddiyete sahip kurgular yazma yetisine haiz, gotiğin ve fantastiğin en iyi ve en usta yazarlarının halen şekillenmekte olan yeni birliğine bir adım atmıştır." 
- New York Timesın En çok satanlar yazarı Peter Straub-
(Tanıtım Bülteninden)
Polonya Kapağı                                                                                                İspanya Kapağı 



           










Arkadaşlar bu kitabı okuyup,öven çok arkadaşım var . Edebi açıdan çok ödül alan bu kitabın çıkış tarihi 6 Mart 2012 yılındadır. Gotik - Korku tarzında yazılan kitapta anlatılan konu ; şizofren bir genç kızın mücadele hikayesidir.Kitabı okuyunca çok şaşırtıcı olduğunu göreceksiniz.Yalnız bu kitabı çok dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Kiernan kitaplarında genelde çok şaşırtma kullanan bir yazardır.Çoğu insan ve okur bunun pek farkında değildir.O yüzden size tavsiyem bu kitabı okurken bırakın da hayal gücünüz devreye girsin.Çünkü düşünmeniz gereken bir çok cümleyle karşı karşıya geleceksiniz. Diğer okuduğunuz hikayelerden çok farklı ve benzersiz olduğunu göreceksiniz.Ve en önemlisi dikkat etmeniz gereken tek şey ; gerçek nedir ? Bu kitabın can alıcı noktalarından biri.Bir şeyin olgusal olmadan gerçek olması mümkün mü? 
Ruhsal hastalık, hayaletler, ve masal yaratıkları bu cesur, tuhaf, şiirsel, kafa karıştırıcı, unutulmaz kitapta bir arada.
Okuyucu için NOT: Cinsel içerik barındıran bir kitaptır.

                                    Tailer'ı izlemek isterseniz onu da sizlerle palaşıyorum.                                    
                 

No comments:

Powered by Blogger.